Начало Изработка и дизайн на уеб сайт

Изработка и дизайн на уеб сайт

Изработка и дизайн на уеб сайтове и онлайн магазини на PHP, Symfony, Laravel, Bolt, Joomla и Drupal в София, Пловдив и цяла България.

Ние предлагаме качествени, достъпни и изцяло поръчкови уеб дизайн услуги на световно ниво за покриване нуждата на всички малки, средни и големи предприятия (фирми), както и на физически лица, от представяне на дейността си в интернет и онлайн пространството. Предлагаме много добри цени за изработка на уеб сайт и за новосъздадени фирми и дружества, които до този момент не са имали представяне в интернет.

Качествени индивидуални (поръчкови) уеб дизайн услуги при изработка на уеб сайтове за малкия, средния и големия (корпоративен) бизнес, електронна търговия (онлайн продажби), специализирани уеб сайтове, онлайн портали и уеб базирани системи. Уеб сайтове с вграждане на позната за вас система за управление на съдържанието (CMS) или изработване на изцяло поръчкова администрация според вашите специфични нужди и цели.

Всички наши сайтове са с уникален дизайн и концепция. Предлагаме превъзходно обслужване като винаги сме на разположение за всякакви промени по дизайна, концепцията и програмната част (сорс код) в тях, дори и след завършването им. Можем да осигурим цялостно техническо обслужване, пълна поддръжка, онлайн мениджмънт и PR на вашето наистина отлично представяне в интернет.

Изработка и дизайн на уеб сайт


Уеб услуги

 • Проектиране, дизайн и изработка на уеб сайт.
 • Актуализация и редизайн на съществуващ уеб сайт.
 • Добавяне на администрация към уеб сайт.
 • Оптимизация и популяризиране на уеб сайт в интернет пространството.
 • Популяризиране във форуми, блогове, сайтове за обяви, бизнес директории и каталози.
 • Популяризиране на уеб сайт в социални мрежи, онлайн общности и други сайтове.
 • Автоматично изпращане на съобщения по имейл с текущи промоции до вашите клиенти.
 • Публикуване на онлайн каталози с продукти и услуги.
 • Онлайн магазини. Електронна търговия. Е-бизнес.
 • Цялостна или частична поддръжка на уеб сайт.
 • Персонализирана база данни и работа с нея.
 • Специфични уеб услуги за конкретните нужди на всеки клиент.
 • Изработка на персонализирано лого, графичен дизайн и корпоративна идентичност.
 • Регистрация на домейн имена и наем на уеб хостинг.

Ако се нуждаете от повече информация относно нашите уеб услуги, можете да се свържете с нас.


Електронна търговия

Онлайн магазините се превръщат в един от хитовете при използването на интернет и са един от начините съществуващите предприятия и фирми да разширят пазара си. Те са невероятно добро средство за приходи от търговската дейност и имат огромното предимство да са отворени 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, също са и достъпни за клиенти от целия свят.


Оптимизация и популяризиране на уеб сайт (SEO)

Всички имаме нужда от по-добро индексиране на уеб сайта ни в търсещите машини и по възможност по-добро позициониране в резултатите при търсене по свързана с дейността ни ключова дума или фраза. Всички уеб сайтове създадени от нас са с вградена базова SEO оптимизация за търсещи машини (Google, Bing и всички останали с висока ползваемост).


Обновяване на уеб сайт и редизайн

Дали Вашия сайт е включен в търсачките? Има ли добро позициониране при търсене? Ако отговора е "Не", тогава нашите продукти и услуги със сигурност ще бъдат полезни за Вас. Първоначално правим пълен анализ на текущия уеб сайт, след което планираме нужните действия. След това формулираме препоръчителен списък с промени, които да помогнат на Вашия уеб сайт да изпълнява много по-добре предназначението си.

Можете да се свържете с нас за да обсъдим и планираме действията си.


Система за управление на съдържанието на Вашия уеб сайт.

Имате ли нужда да актуализирате съдържанието на уеб сайта си често? Имате ли ограничение от страна на техническите умения? Тогава защо да не използвате нашите услуги за изработка на система за управление на съдържанието (администрация) на вашия уеб сайт. Ние можем да изработим уеб сайт, който ще ви позволи добавяне, редактиране и изтриване на съдържание, изображения и други, на вашите уеб страници. Така ще имате възможност сами да контролирате съдържанието, без каквито и да е специализирани компютърни умения или да наемате специалисти за целта.


Лого и графичен дизайн

Ако сте нова фирма най-вероятно ще имате нужда от лого, или ако Ви се наложи да промените съществуващи такива изображения, лого или снимки, за Вашия уеб сайт. За да научите повече, моля посетете нашата страница за създаване на фирмено лого и индивидуален графичен дизайн.


Други услуги

Ако има някои други услуги или нещо, с което мислите, че можем да ви бъдем полезни, моля не се колебайте да се свържете с нас. Всички първоначални комуникации ще бъдат чрез електронната ни поща, така че ви молим да използвате формата за обратна връзка за да ни изпратите Вашето запитване, с радост ще отговорим на всички ваши въпроси по е-мейл.