Условия и правила

Декларация за поверителност

AGRESIA™ уважава вашата поверителност и се ангажира да я защитава. AGRESIA™ предоставя тази Декларация за поверителност, за да ви информира за нашата политика за поверителност и на избор за начина, по който вашата информация се събира и използва. Ние сме структурирали нашите уеб сайтове, така че като цяло можете да ги посетите в Интернет без да се идентифицирате или разкривате някаква лична информация.

AGRESIA™ използва лична информация за по-добро разбиране на нуждите и интересите ви, и да ви осигури по-добро обслужване. След като сте избрали да ни предоставите лична информация, можете да сте сигурни, че тя ще се използва само за подкрепа на взаимоотношенията между клиентите и AGRESIA™. Ние приемаме сериозно доверието, което имате в нас. AGRESIA™ не ще продава, отдава под наем или на лизинг вашата лична информация на други лица.

На някои уеб сайтове на AGRESIA™, можете да поръчате продукти или услуги, да правите заявки за информация, да се абонирате за маркетингови или помощни материали, или да регистрирате себе си или вашите продукти от AGRESIA™. Видовете лична информация, която ни предоставяте на тези страници може да включва име, адрес, телефон, адрес на електронна поща, потребителски имена и пароли, информация за фактуриране, сделка, информация за банкови карти и предпочитания за контакт.

Връзки към сайтове, представени в този сайт, на трети лица са предоставени за удобство и AGRESIA™ не контролира тези сайтове и техните практики за поверителност, които могат да се различават от нашите. AGRESIA™ не подкрепя и не прави никакви постъпки за тях. Ние Ви препоръчваме да се преразгледа политиката за конфиденциалност на всяка компания, преди да предоставяте вашата лична информация. Личните данни, които сте избрали да дадете на независими трети страни се покрива от техните политики за защита на личните данни, а не от Декларацията за поверителност на AGRESIA™. Някои компании могат да изберат да споделят своите лични данни с AGRESIA™ и съвместното ползване се ръководи от политиката за поверителност на тази компания, независима трета страна.

Условия за ползване

AGRESIA™ разрешава да видите и изтеглите материалите на този уеб сайт, за ваша лична, нетърговска употреба, при условие, че запазвате всички авторски права и други бележки за собственост, които се съдържат в оригиналните материали и на всичките копия на материалите. Вие не можете да променяте материалите в този сайт по никакъв начин или да ги възпроизвеждате, показвате публично, изпълнявате, да ги разпространявате по друг начин или да ги използвате за някаква публична или търговска цел. Материалите в този сайт са обект на авторско право и всяка не оторизирана употреба на материалите на този сайт може да наруши авторски права, търговска марка и други закони. Ако нарушите някое от тези условия, правото ви да използвате този Сайт автоматично отпада и вие трябва незабавно да унищожите всякакви заредени или отпечатани материали.

МАТЕРИАЛИТЕ И УСЛУГИТЕ, ПРЕДОСТАВЯНИ НА ТОЗИ САЙТ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ "КАКТО СА", БЕЗ КАКВИТО И ДА БИЛО ГАРАНЦИИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД, ВКЛЮЧИТЕЛНО ГАРАНЦИИ ЗА ГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ, ИЛИ НЕ-ЗАЩИТА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ.

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ AGRESIA™ НЕ МОЖЕ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ЩЕТИ (В ТОВА ЧИСЛО, БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ, ЩЕТИ ОТ ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ, ЗАГУБА НА ДАННИ ИЛИ ПРЕКЪСВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА) ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ УПОТРЕБАТА, НЕВЪЗМОЖНОСТТА ЗА УПОТРЕБА ИЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ, ИЛИ ВСИЧКИ УЕБ САЙТОВЕ СВЪРЗАНИ С ТОЗИ УЕБ САЙТ.

Права за ползване

Съгласно ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА (ЗАПСП) AGRESIA™ има право да изисква годишно възнаграждение за ползване на всички продукти и услуги обект на авторско право.

Възстановяване на сума

Нашата гаранция за възстановяване на сума е силно потвърждение за високото качество на услугите ни. Това означава, че ние стоим с увереност и убеденост зад нашите услуги.

AGRESIA™ осигурява на клиентите си 7 дневно гарантирано връщане на парите за всички свои софтуерни продукти.

Плащания за месечен хостинг, регистрация на домейн, право на ползване (съгласно ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА), и оптимизиране на уеб сайт не се покриват.

Заявката за възстановяване, трябва да бъде направена в рамките на 7 дни от датата на закупуване.

Възстановяването ще бъде обработено в рамките на период от четири до шест седмици.

Просрочени плащания

Плащания за услуги, които са просрочени повече от 10 дни, се начислява наказателна лихва.

За да заявите възстановяване на сума се свържете с нас на телефон +359 893 609 108 или на имейл sales@agresia.comУеб сайт пакети
Уеб сайтове
Примерни пакети с много добри цени за изработка на уеб сайт.
Бързи и леки уеб сайтове
Бързи и леки
Уеб дизайн и вградена SEO оптимизация за бързо зареждане.
Уеб технологии
Уеб технологии
HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, PHP програмиране и MySQL бази данни.
Адаптивен дизайн
100% Респонсив
Мобилен сайт дизайн за отлична видимост през мобилни устройства.