Начало Електронна търговия

Електронна търговия

Уеб дизайн и изработка на уеб приложение за електронна търговия - онлайн магазин по поръчка - едно отлично уеб решение за търговия онлайн през интернет в Пловдив и София.

Електронна търговия, онлайн магазин или интернет магазин може да се опише като бизнес уеб сайт, който генерира приходи (оборот) онлайн, директно през интернет. Ние предлага отлични уеб решения като онлайн магазини, които ще ви позволят да имате подобаващ бизнес уеб сайт и да можете да започнете почти мигновенно да продавате през него в интернет срещу една наистина много добра и приемлива цена.

Удобни за администрация, лесни за работа, тези уеб решения увеличават автоматично пазара на всяко едно работещо предприятие (фирма). Електронната търговия е средство за генериране на приходи за вашата фирма и има предимството да бъде отворено 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, както и да достига до аудитория от целия свят.

Нашите уеб решения за електронна търговия използват комбинация от езика за програмиране PHP и MySQL бази данни. Всички наши сайтове за електронна търговия съдържат в себе си модула „количка за пазаруване”, сигурни и с доказана стабилност. Ние не използваме случайни решения, които обикновено се предлага от другите фирми за уеб дизайн, а предлагаме персонализирано решение, което означава, че сайтът може да бъде проектиран според вашите желания и нужди. Нашите уеб базирани приложения за електронна търговия могат да бъде добавени (интегрирани) във всеки вече съществуващ уеб сайт.


Електронна търговия

Основни характеристики на едно уеб базирано приложение за електронна търговия

 • Администрация - удобен и лесен за работа администраторски панел (сигурен вход, с име и парола, по IP адрес и др. при необходимост).
 • Добавяне, редактиране, забрана за публикуване и изтриване на продукти, категории и под-категории от продукти.
 • Актуализация (обновяване) на информацията за вашите продукти, цени и т.н.
 • Публикуване на изображения на продуктите от вашия компютър.
 • Въвеждане на промоционални продукти или такива с промоционални цени.
 • Лесен за употреба, интуитивен администраторски панел.
 • Интеграция с вече съществуващ уеб сайт.
 • Търсене в интернет магазина.
 • Удобна за потребителя (клиента) потребителска кошница (количка).
 • Възможност за добавяне на многоезичност.
 • Калкулиране на международни превози, данъчни ставки и такси за облагане.
 • Потвърждение на направените вече поръчки.
 • Плащане през интернет (онлайн).
 • Неограничен брой продукти, категории и под-категории.
 • Добра скорост на зареждане и високо ниво на сигурност.
 • Гъвкаво оформление.
 • Много добро отношение качество-цена.
 • Възможност за плащане с кредитни и дебитни карти през виртуален банков (POS) терминал.

Онлайн магазина може да работи и е съвместим с известните видове онлайн разплащателни системи като Paypal, Виртуален POS терминал от банка, Наложен платеж, банков превод и други.

Ние ви препоръчваме да използвате eBG.bg (за България) и Paypal (за международни клиенти) в комбинация с Виртуален банков ПОС терминал за директно плащане с банкови кредитни и дебитни карти.
Може да използвате и платформи за плащане с SMS през SMS провайдер.


Нужни ли са ни технически познания?

Можете да стартирате своя собствен уеб сайт за Електронна търговия (Интернет магазин) с минимални технически познания. Ако можете да попълвате обикновени формуляри, можете да пуснете и Вашия онлайн магазин. Ние ще Ви предоставим Администраторски панел за Вашия онлайн магазин, за да ви позволи да добавите продукти и категории в него по най-бързия и лесен начин. Освен това, ако предпочитате да добавяте всичките си продукти, ние можем да го направим за вас.


Колко ще ни струва един уеб сайт за електронна търговия (онлайн магазин)?

Вие ще получите онлайн магазин на една отлична цена, което включва и всичко необходимо - дизайн на сайта, база данни, разработка на самия магазин, интеграцията му със системите за разплащане, нужната оптимизация за търсещи машини и представяне в интернет.

За повече информация вижте изработка и дизайн на онлайн магазин или използвайте формата за обратна връзка за да се свържете с нас. Може също да разгледате изработените от нас онлайн магазини.


Допълнителни функционалностиУеб сайт пакети
Уеб сайтове
Примерни пакети с много добри цени за изработка на уеб сайт.
Бързи и леки уеб сайтове
Бързи и леки
Уеб дизайн и вградена SEO оптимизация за бързо зареждане.
Уеб технологии
Уеб технологии
HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, PHP програмиране и MySQL бази данни.
Адаптивен дизайн
100% Респонсив
Мобилен сайт дизайн за отлична видимост през мобилни устройства.