Начало Администрация на сайт (CMS)

Администрация на сайт (CMS)

Администрация на сайт (CMS)Системите за управление на съдържанието (CMS) са едни от най-новите уеб технологии, които станаха много популярни през последните години, и ние знаем от опит, че някои уеб сайтове се нуждаят от често, дори ежедневно, обновяване на съдържанието (текст и снимки) за разлика от други. Нашата уеб базирана система за управление на съдържанието ще ви даде пълен контрол върху Вашия уеб сайт и ще ви позволи да променяте неговото съдържание и дизайн, когато пожелаете.

Системите за управление на съдържанието (CMS, от англ. content management system), които ползваме за да вградим в сайта са PHP/MySQL базирани и имат голямо предимство, защото са много гъвкави и много удобни за потребителя със своя приятелски интерфейс. А за разлика от някои други уеб системи ще създадат приятелски за търсещите машини уеб адреси на отделните страници. Те съдържат вграден уеб редактор (WYSIWYG, от англ. what you see is what you get - каквото виждаш това е, което се получава) за всяка отделна страница. Администрацията на сайта позволява: да добавяте нови страници, редактирате вече съществуващи или да изтриете стари нежелани страници. Така че, за отговор на въпроса: "Може ли сами да обновяваме своя сайт?", Отговорът е "ДА, вие може да обновявате вашия уеб сайт, когато и където пожелаете".

С нашите системи за управление на съдържанието (вградена администрация) вие лесно можете да качвате снимки и текст на страниците си. Гарантираме ви, че вашия сайт ще съдържа винаги актуална информация благодарение на тази функционалност. Актуализациите се извършват незабавно, което го прави идеално решение за сайтове, които трябва да съдържат винаги точна и актуална информация.

Системите за управление на съдържанието (CMS) също имат и голямо предимство по отношение на търсещите машини. Всички търсачки искат да видят, че вашия сайт се актуализира и ползва редовно, че е сайт, който се поддържа. Нашите решения създават приятелски уеб адреси (URL) на вашите уеб страници за по доброто им индексиране от търсещите машини - уеб търсачки, и също ви позволяват да създавате нови уеб страници, с заглавия и мета тагове (описание и ключови думи).

Качественият уеб дизайн и посрещането на нуждите и изискванията на клиентите ни е винаги приоритет за нас, наша мисия и цел. Тези решения са наистина едно от съвременните уеб решения за постоянно обновяващ се уеб сайт на много добра цена и с минимална поддръжка от наша страна.


Какво е в основата на вградените системи за управление на съдържанието (администрация) на сайт?

Накратко, може да създавате и актуализирате постоянно информацията на вашия нов бизнес уеб сайт, и с тази възможност ще имате пълен контрол върху него и няма да имате нужда от специфична скъпоплатена поддръжка при актуализиране или промяна на някои ваши текстове и изображения (съдържание на уеб сайта). Просто ще можете да го правите сами!

Най-доброто нещо на тази уеб услуга е, че тя е идеална за потребители, които не са специалисти и ако сте в състояние да използвате Microsoft Word, тогава ще можете да използвате и нашите системи за управление на съдържанието. Няма ограничения за това как, къде и кога ще обновявате вашия уеб сайт, системата за управление на съдържанието е с надеждна връзка към MySQL база данни и това я прави идеална за дългосрочно ползване.


Основни характеристики на една CMS (система за управление на съдържанието):

 • Много лесна за употреба
 • Наподобява начина на работа с Word
 • Добавяне, редактиране и изтриване на отделни страници
 • Добавяне, редактиране и изтриване на изображения (снимки) и/или текст
 • Актуализациите се извършват в реално време
 • Поддържа се актуално съдържание на сайта
 • Подходяща за търсещи машини (приятелски адреси)
 • База данни за сигурност и надежност на данните (информацията)
 • Много добро съотношение качество-цена
 • Съвременен и динамичен цялостен облик на уеб сайта

Съдържанието на уеб сайта ви ще бъде изцяло във ваши ръце!

Ако искате да разберете повече или искате да получите повече информация по въпроса как, кога и на каква цена можете да използвате администрация за Вашия сайт, моля свържете се с нас.


Видове "Системи за управление на съдържанието" (за администриране) на уеб сайт:

Администрация на сайт, CMS


Системи за управление на съдържанието за Онлайн магазини (администрация):


Изпратете ни Запитване за Оферта при нужда от:

 • Вграждане на сегашния ви сайт в популярна CMS, с която имате опит.
 • Изграждане на администрация за сегашния ви сайта по ваши изисквания.
 • Индивидуална изработка на уеб сайт с вградена администрация.

Цените за изработка на администрация към уеб сайт са изцяло по договаряне и зависят от обема на информация и бази данни, които ще се администрират.

Заедно ще изберем и изработим Вашето отлично решение за администриране на уеб сайт!


Допълнителни функционалностиУеб сайт пакети
Уеб сайтове
Примерни пакети с много добри цени за изработка на уеб сайт.
Бързи и леки уеб сайтове
Бързи и леки
Уеб дизайн и вградена SEO оптимизация за бързо зареждане.
Уеб технологии
Уеб технологии
HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, PHP програмиране и MySQL бази данни.
Адаптивен дизайн
100% Респонсив
Мобилен сайт дизайн за отлична видимост през мобилни устройства.