Начало За нас

За нас

AGRESIA Уеб Дизайн Студио

Профил
AGRESIA™ уеб дизайн и уеб базирани приложения: дизайн и изработка на малки, средни, големи и корпоративни уеб сайтове; поддръжка, доработка и обновяване на уеб страници; изработка на лога, банери и други графични елементи според изискванията на клиента; предоставяне на възможност на малки, средни и големи предприятия, както и физически лица за присъствие в глобалното Интернет пространство чрез използването на най-новите технологии в програмирането и представяне в интернет (в това число и директни продажби онлайн) в уеб сайтовете на нашите клиенти.

Продукти и услуги
Изработка на уеб сайтове - малки, средни, големи и корпоративни уеб сайтове - статични и динамични, с бази данни и администрация; поддръжка и обновяване на уеб сайтове; Оптимизация за търсещи машини (SEO) и повишаване скоростта на зареждане на уеб сайтове; редизайн на съществуващи уеб сайтове; графичен дизайн - лога и фирмени знаци, банери, бутони и други форми на рекламни съобщения, отличаващи се с уникалност и оригиналност; и други съпътстващи услуги.

Клиенти
Малки, средни и големи предприятия (фирми), и физически лица от цялата страна, както и клиенти от чужбина.

Конкурентно предимство
Качество, цена и време за изпълнение; използване на най-новите технологии в областта на уеб дизайна и програмирането; уникален дизайн и концепция с адаптивен (респонсив) уеб дизайн за мобилни и други смарт устройства.

Продажби
Чрез наш представител или партньор, директна продажба през фирмения уеб сайт (с или без онлайн разплащане), международни партньори, B2B (бизнес-бизнес) и B2C (бизнес-клиент) фирми и браншови организации.

Ние предлагаме пълната гама от Интернет услуги – дизайн и редизайн на уеб сайт; поддръжка и обновяване на уеб сайт; уеб услуги за основно и пълно оптимизиране на сайтове за търсещи машини (SEO); интернет маркетинг и реклама; изработка (създаване) на портали, бизнес директории, сайтове за обяви, недвижими имоти и други. Всички уеб сайтове проектирани от нас се възприемат като една отлична инвестиция за цената си в условията на новия научно-технически прогрес като всички наши проекти са разработени и направени по поръчка и изисквания на клиентa.

Ние предлагаме домейн и хостинг пакети с отлична видимост и 99.9% онлайн. Всички наши сайтове са базово оптимизирани за основните търсещи машини като стандарт, и са представени подобаващо на база реализиран бюджет в глобалното интернет пространство. Следим отблизо всички завършени проекти (уеб сайтове) с цел възможни подобрения и усъвършенстване.Уеб сайт пакети
Уеб сайтове
Примерни пакети с много добри цени за изработка на уеб сайт.
Бързи и леки уеб сайтове
Бързи и леки
Уеб дизайн и вградена SEO оптимизация за бързо зареждане.
Уеб технологии
Уеб технологии
HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, PHP програмиране и MySQL бази данни.
Адаптивен дизайн
100% Респонсив
Мобилен сайт дизайн за отлична видимост през мобилни устройства.